Perspektivy elektronicky realizovaného obchodu v pojišťovnictví - Janata, Jiří
Hlavné rysy elektronického poistenia. Zmena role sprostredkovateľa pri obchode alebo poistení cez internet. Nové rizikové prvky. Princípy ochrany elektronického obchodu.