Ako obstáť v konkurencii - Burjanivová, Ľubica
Silné konkurenčné prostredie núti firmy, aby si oveľa intenzívnejšie uvedomovali výhody vyplývajúce z lojality najlepších zákazníkov. Zákaznícke kluby vo V. Británii. Programy lojality zákazníkov. USA - kolíska programov lojality.