CI na "informačnej diaľnici" - Fekete, Richard
Virtuálne prostredie ako univerzálny komunikačný prostriedok pre všetky formy firemnej komunikácie. Firemná komunikácia na internete. Public relations v prostredí www. Corporate identity a budovanie IdNetity.