Hard-selling cez obrazovku - Batíková, Nataša
Zvyšovanie efektu reklamy. Bezprostredný vplyv reklamy na správanie spotrebiteľa deň pred nákupom. Nakupovanie priamo od obrazovky. Teleshopping v slovenských podmienkach. Reklamné televízne spoty.