Úkoly a výzvy řízení strategických aliancí - Hron, Jan
Poznatky o úlohách a manažérskych výzvach pri riadení strategických aliancií v priebehu 4 rokov počas riešenia výskumného projektu "Vytváranie strategických aliancií: nástroj riadenia pri zvýšení konkurencie - schopnosti podnikov a odvetví agrobiznisu". Riadiaca štruktúra strategickej aliancie. Úloha vrcholového vedenia. Hodnotenie strategického prínosu aliancie.