Ekonómovia vynechávajú celý sociálny svet - Soros, George
Pokračovanie v analýzach a úvahách Georga Sorosa, ktoré vystríhajú pred jednostrannosťou preferovania hodnôt trhu a peňazí, podľa textu jeho knihy Kríza globálneho kapitalizmu.