Nezamestnanosť a čo s ňou - Juríčková, Vilma
Tienisté stránky transformácie ekonomiky a reformnej politiky SR. Nezamestnanosť ako vážny sociálny problém. Európska politika zamestnanosti. Komparácia základných atribútov európskej a americkej politiky zamestnanosti. Charakteristika jednotlivých národných politík zamestnanosti EÚ.