Mobilománia po slovensky - Morháčová, Jana
V SR aktívne využíva mobilný telefón asi milión ľudí. Rivali na trhu mobilnej telekomunikácie - prevádzkovatelia sietí GSM, spoločnosti Globtel a Eurotel. Hodnotenie úspešnosti uvedených spoločností. Prínosy konkurenčného prostredia.