Reforma nebude o znižovaní - Onuferová, Marianna
Cieľom pripravovanej daňovej reformy na Slovensku je harmonizácia s daňovou legislatívou EÚ. Z návrhu koncepcie daňovej reformy. Príjmy štátneho rozpočtu ku koncu októbra 2000. Výdavky štátneho rozpočtu ku koncu októbra 2000.