Elektronické bankovníctvo v SR - Onuferová, Marianna
Po zmene režimu sa Slovensko pomerne rýchlo dostáva v oblasti elektronického bankovníctva na úroveň okolitých krajín. Vývoj foriem elektronického bankovníctva. Prehľad služieb elektronického bankovníctva. Mobil banking. Smerovanie elektronického bankovníctva. Zavádzanie CRM (customer relationship management).