Ivan Mikloš: Musíme sa prispôsobiť podmienkam súťaže o zahraničných investorov, my neurčujeme pravidlá hry - Benčík, Patrik
Rozhovor s I. Miklošom, vicepremiérom pre ekonomiku, o zahraničných investíciách a investoroch na Slovensku. Prílev zahraničných investícií na Slovensko, budúcnosť zahraničných investorov v SR. Problém investícií na zelenej lúke. Vstup do OECD a EÚ ako impulz pre zahraničných investorov. Kvalitná a lacná pracovná sila na Slovensku v rámci krajín V-4. Rozdiely v podpore domácich a zahraničných investorov. Výhody pre zahraničných investorov.