Japonci sa sústreďujú na malé skupiny pracovníkov - Velecký, Milan
Formulácia záverov a odporúčaní japonského experta, na základe pracovného pobytu v SR, pre P. Magvašiho ako zvyšovať produktivitu v slovenských podnikoch. Príprava Národného programu Zvyšovania produktivity, o ktorom by mala rokovať vláda. Potreba vzdelávania, výchovy a tréningov pre slovenských zamestnancov. Japonci sa sústreďujú na malé skupiny pracovníkov. Dôraz na poriadok a disciplínu.