Nad poisťovňou Dôvera stále visí otáznik - Velecký, Milan
Situácia v najmenšej zdravotnej poisťovni Vzájomnej zdravotnej poisťovni (VZP) Dôvera Bratislava. Pokles počtu poistencov. Z histórie VZP Dôvera. Úvahy riaditeľa poisťovne do budúcnosti. VZP Dôvera patrí medzi najmenej zadlžené zdravotné poisťovne na Slovensku. Je druhým najlepším platiteľom nákladov na nemocničnú starostlivosť. Zmena v hospodárení poisťovne nastala po zmene vedenia poisťovne.