DPH a pracovný leasing - Zuziková, Alena
V súčasnosti sa často vyskytujú otázky, či je tzv. pracovný (personálny) leasing (prenájom pracovnej sily) zdaniteľným plnením v zmysle zákona o dani z pridanej hodnoty, resp. v ktorých prípadoch možno považovať personálny leasing za zdaniteľné plnenie.