Prekvapujúca novelizácia zákona o dani z prevodu a prechodu nehnuteľností - Fehér, Július
Novelizácia zákona o konkurze a vyrovnaní podstatným spôsobom zmenila pravidlá a celkový charakter konkurzného a vyrovnávacieho konania. Zmena sa dotkla aj zákona o dani z dedičstva, dani z darovania a dani z prevodu a prechodu nehnuteľností. Zrušenie inštitútu ručenia kupujúceho za daň z prevodu a prechodu nehnuteľností. Uplatňovanie neštandardných prvkov a pravidiel v daňovom systéme.