Osobný automobil v jednoduchom účtovníctve (9 praktických príkladov) - Strählová, Jarmila
Náklady a obstaranie automobilu a jeho ďalšiu prevádzku majú významnú úlohu v celkových nákladoch podnikateľa. V príspevku sú rozobraté jednotlivé možnosti účtovania nákladov spojených s obstaraním a prevádzkou osobného automobilu.