Inventarizácia majetku a záväzkov - Pastierik, Vladimír
Podanie ucelenej informácie o inventarizácii majetku a záväzkov podniku účtujúceho v sústave podvojného účtovníctva. Vecné a právne dôvody pre inventarizáciu. Termíny inventarizácie a spôsoby inventarizácie. Organizácia, priebeh a výsledky inventarizácie. Inventúrny súpis. Archovovanie výsledkov inventarizácie. Vnútropodniková smernica. Inventarizačné rozdiely. Dohody o hmotnej zodpovednosti. Sankcie. Záver a zhrnutie.