Stavebné sporiteľne využijú aj mestá - Zverková, Daniela
Úvery a medziúvery na podporu bývania schválené Prvou stavebnou sporiteľňou (PSS), a.s. Bratislava v r. 1994-2000. Suma poskytnutá PSS na bytovú výstavbu. Úvery a medziúvery na opravu a modernizáciu bytov a rodinných domov. Finančné prostriedky poskytnuté na novostavby a opravy. Spôsob využitia stavebného sporenia.