Skončenie pracovného pomeru s príkladmi - Rybárová, Mária
Spôsoby skončenia pracovného pomeru. Dohoda o rozviazaní pracovného pomeru. Výpoveď. Výpoveď zo strany zamestnanca. Výpoveď zo strany zamestnávateľa. Výpovedné doby. Okamžité zrušenie pracovného pomeru. Zrušenie pracovného pomeru v skúšobnej dobe. Účasť odborových orgánov pri rozviazaní pracovného pomeru. Konkrétne príklady.