Výška minimálnej mzdy a vymeriavací základ na účely platenia poistného... - Macková, Zuzana
História minimálnej mzdy. Súčasne platná právna úprava minimálnej mzdy v SR. Skrátený pracovný čas. Vymeriavací základ na účely nemocenského poistenia a dôchodkového zabezpečenia.