Komentár k poslednej novelizácii zákona o daniach z príjmov (paušálna daň) - Faiglová, Svetlana
Komentár k poslednej novelizácii zákona o daniach z príjmov - paušálna daň. Zmeny, ktoré sa vzťahujú na platenie paušálnej dane. Osobitný spôsob zdaňovania. Úľava na paušálnej dani. Zoznam činností, z ktorých príjmy sa nemôžu zdaňovať paušálnou daňou. Výdavky na pracovnú cestu podnikateľa vlastným motorovým vozidlom.