Komentár k zákonu č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení zákona Národnej rady ... - Kováčiková, Helena
Komentár k jednotlivým ustanoveniam zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších zákonov a zákona č. 246/2000 Z.z., s praktickými príkladmi.