Zákon č. 367/2000 Z.z. z 5. októbra 2000 o ochrane pred legalizáciou príjmov z trestnej činnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov
Úplné znenie zákona č. 367/2000 z 5. októbra 2000 o ochrane pred legalizáciou príjmov z trestnej činnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Tento zákon upravuje práva a povinnosti právnických osôb a fyzických osôb pri predchádzaní legalizácie príjmov z trestnej činnosti a pri jej odhaľovaní.