Tvorba personálnych rezerv dôležitým parametrom je celofiremný rozmer - Jaššo, Matej
Tvorba personálnych rezerv ako konkrétny prejav personálneho plánovania. Pozitívne efekty personálnych rezerv vo firme. Postup tvorby personálnych rezerv. Personálny marketing.