Cieľom je pripojenie škôl na internet realizácia Projektu Infovek Slovensko do piatich rokov - Kollárová, Zuzana
Predstavenie a ciele Projektu Infovek Slovensko v horizonte piatich rokov - pripraviť moderný výchovno-vzdelávací systém a vybudovať študovne napojené na internet vo všetkých SŠ a ZŠ na Slovensku. Rozdelenie projektu do etáp: prvá a druhá fáza pilotnej etapy. Zhrnutie rozpočtu pre druhú fázu pilotnej etapy. Hlavné ciele Projektu Infovek Slovensko pre rok 2001.