Marek Kudzbel: Finančné deriváty Termínové kontrakty, opčné kontrakty, swapy - Klimiková, Mária
Recenzia na publikáciu M. Kudzbela: Finančné deriváty. Publikácia je vhodnou praktickou pomôckou pre každého, kto disponuje voľnými peňažnými prostriedkami a chce ich efektívne zhodnotiť na finančnom trhu a uchrániť ich pred nepriaznivými účinkami inflácie.