Evropa proti nekalé soutěži USA - Vítek, Jan
Dva najväčšie obchodné bloky sveta, Európska únia a Spojené štáty sa pustili do ďalšej bitky na pôde Svetovej obchodnej organizácie WTO. Americké chápanie volného svetového obchodu. WTO a daňové úľavy.