Negociačná pozícia Slovenskej republiky v kapitole 10 - dane
Zhrnutie negociačnej pozície SR v kapitole 10 - dane. Legislatívne a inštitucionálne východiská pred vstupom do Európskej únie. Harmonizácia legislatívy a acquis. Požiadavka na prechodné obdobia, zvláštnu úpravu. Daň z pridanej hodnoty.