Komentár k zákonu č. 289/1995 o dani z pridanej hodnoty v znení zákona Národnej rady Slovenskej republiky ... - Kováčiková, Helena
Komentár k zákonu č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení zákona č. 200/1996 Z.z., zákona č. 386/1996 Z.z., zákona č. 153/1999 Z.z., zákona č. 342/1999 Z.z. a zákona č. 246/2000 Z.z. Tretia časť - Uplatňovanie dane pri dovoze tovaru a pri príležitostnej autobusovej preprave. Zoznam tovarov a služieb podliehajúcich sadzbe dane 10 perc. Zoznam tovarov a služieb, ktoré sa pevne zabudovávajú ako súčasť stavby a ktoré podliehajú sadzbe dane 23 perc.