Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 123/1996 Z.z. z 21. marca 1996 o doplnkovom dôchodkovom poistení ...
Úplné znenie zákona č. 123/1996 Z.z. z 21. marca 1996 o doplnkovom dôchodkovom poistení zamestnancov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. .../2000 Z.z. z 30.10.2000. Účelom doplnkového dôchodkového poistenia je umožniť poistencovi získať doplnkový dôchodkový príjem v starobe alebo invalidite a pozostalým po poistencovi získať doplnkový dôchodkový príjem v prípade úmrtia poistenca.