Ochrana názvu a dobrej povesti právnickej osoby - Vojčík, Peter
Všeobecná charakteristika ochrany názvu a dobrej povesti právnickej osoby. Názov právnickej osoby. Dobrá povesť právnickej osoby. Právne prostriedky ochrany názvu a dobrej povesti podľa občianskeho zákonníka, podľa obchodného zákonníka a podľa tlačového zákona. Názov právnickej osoby a ochranná známka.