Boj o úspěch v podnikání
Umenie strategického manažmentu sa dnes prejavuje na štyroch trhoch. Trh výrobkov a služieb ako tradičné pole pôsobnosti podnikateľských zámerov a stratégií. Kapitálový trh. Trh myšlienok a know how ako zvláštny zdroj komparatívnych konkurenčných výhod. Trh talentov.