Nové zákony upravujúce oblasť finančného trhu - Fialová, Gabriela
Nový orgán vykonávajúci štátny dozor v oblasti kapitálového trhu a v oblasti poisťovníctva - Úrad pre finančný trh (ÚFT) začal oficiálne pôsobiť 1. novembra 2000. Jeho vzniku predchádzalo schválenie zákona o ÚFT a odsúhlasenie personálneho obsadenia úradu.