Nafta, a.s., Gbely analýza spoločnosti - Ilavský, Martin
Analýza spoločnosti Nafta, a.s., Gbely. Hlavnou činnosťou spoločnosti je uskladňovanie plynu v podzemných zásobníkoch, ťažba plynu, ropy a glazolínu, geologické práce a výroba prieskumných zariadení. Zdroje výnosov a hospodársky výsledok. Finančná analýza. Štruktúra cudzích zdrojov. Štruktúra pasív.