Dvanáct pravidel pro úspěšnou fúzi
Za súčasnej prebiehajúcej vlne fúzií, akvizícií a aliancií vo svete je veľmi dôležité vyhnúť sa ťažkostiam, ktoré sa veľmi často prejavia až po zlúčení partnerov. Existuje 12 pravidiel pre úspešné dokončenie fúzie.