Fatální příčiny neúspěchu změn
Význam času pri organizačných zmenách podniku. Typický priebeh zmien. Príčiny neúspechu. Tri fázy procesu zmien. Rozsah participácie na zmenách. Aktívne zapojenie top managementu do prípravy kľúčových rozhodnutí o zmenách.