Virtuální podnik: móda, mýtus, iluze
Spoločné znaky moderných podnikových koncepcií. Sociálne a kvalifikačné požiadavky vo virtuálnych podnikoch. Organizačné úrovne virtuálneho podniku. Znaky "mikropolitického" jednania v organizácii. Premena zdrojov moci vo virtuálných organizáciách. "Mikropolitické" procesy vo virtuálných organizáciách. Typické idealistické predpoklady virtuálných podnikov. Problémy pri realizácii týchto predpokladov.