Prevod obchodného podielu v spoločnosti s ručením obmedzeným - Ovečková, Oľga
Pojem obchodného podielu. Obchodný podiel ako predmet právneho vzťahu. Význam prevodu obchodného podielu. Podmienky prevodu obchodného podielu na tretiu osobu. Prevod obchodného podielu vo vzťahu k jednotlivým majetkovým právam tvoriacich súčasť obchodného podielu.