Zvýšenie minimálnej mzdy - Nováková, Helena
Zvýšenie minimálnej mzdy nariadením vlády SR č. 298/2000 Z.z., s účinnosťou od 1.10.2000. Právne dôsledky zmeny výšky minimálnej mzdy na určenie výšky dávok nemocenského poistenia, na nárok na rodičovský príspevok a v dôchodkovom zabezpečení.