Práca nadčas - Jendrálová, Anna
Práca nadčas je práca vykonávaná nad určený týždenný pracovný čas a mimo rámca rozvrhu pracovných zmien. Vykonáva sa na príkaz zamestnávateľa alebo s jeho súhlasom vo výnimočných prípadoch. Pružný pracovný čas. Nočná práca.