Kúpeľná starostlivosť s problémami - Majtánová, Veronika
Pokles nákupu poukazov na kúpeľnú starostlivosť v roku 2000. Vývoj nákupu poukazov Sociálnou poisťovňou od jej vzniku. Finančné náklady na ubytovanie. Prispievanie na kúpeľnú starostlivosť. Rozhodovanie o kúpeľnej starostlivosti podľa miesta trvalého pobytu.