Osobitná úprava pracovných podmienok žien - Jendrálová, Anna
Zákonník práce obsahuje osobitnú právnu úpravu pre ženy s ohľadom na ich fyzické danosti a najmä v súvislosti s tehotenstvom a materstvom. Materská dovolenka.