Firemní image - Vykydal, Aleš
Firemný image (corporate image) ako dôležitá súčasť podnikania, predstavuje efekt pôsobenia a fungovania firmy. Na jeho vytváraní sa podieľa napr. firemná kultúra, výrazové prostriedky firmy používané pri propagácii, firemná komunikácia ale i produkt, ktorý firma vyrába. Obsahové chápanie firemného image.