Image aneb jak obtížné je její budování - Reban, Zdeněk
Význam slova image. Výklad pojmu image podľa Kotlera. Firemná identita. Chápanie firemnej identity. Image firmy. Firemná kultúra. Firemná komunikácia. Projekt JČE 21 a utváranie nového image spoločnosti - Jihočeská energetika, a.s.