Psychologie a reklama
Psychologie a reklama je nová publikácia autoriek J. Vysekalovej a R. Komárkovej, ktorá sa zamýšľa na všetkým, čím môže psychológia prispieť nie len k reklame, ale i celému komplexu marketingových komunikácií. Úryvok zo IV. kapitoly. Tvorba účinnej reklamy. Ako pomáha psychológia pri tvorbe účinnej reklamy.