K současnému stavu vnitropodnikové sociální politiky - Hála, Jaroslav
Ciele a obsah sociálnej politiky firmy. Súčasný stav. Príčiny nízkej efektívnosti vnútropodnikovej sociálnej politiky. Firemná sociálna politika ako súčasť podnikateľskej filozofie.