Hosť do domu, boh do domu - Krištofičová, Dagmar
Pasívny zahraničný cestovný ruch organizovaný cestovnými kanceláriami v SR. Aktívny zahraničný cestovný ruch organizovaný cestovnými kanceláriami v SR. Tržby z cestovného ruchu. Poldňové výlety a turistika. Hraničná turistika. Podnikatelia v cestovnom ruchu. Tržby cestovných kancelárií z cestovného ruchu. Kapacity a výkony ubytovacích zariadení.