Komentár k novele zákona o dani z dedičstva, dani z darovania a dani z prevodu a prechodu nehnuteľností - Mäsiarová, Terézia
Komentár k novele zákona č. 318/1992 Zb. o dani z dedičstva, dani z darovania. Zdaňovanie prevodov nehnuteľností v rámci konkurzného konania. Daňovníci dane z prevodu prevodca (predávajúci) a nadobúdateľ (kupujúci). Základ dane. Konkurzné konanie a vyrovnanie. Vznik daňovej povinnosti. Výpočet základu dane.