Komentár k novelám zákonov o spotrebných daniach s účinnosťou od 1. augusta 2000 - Šubík, Peter
Novela zákona č. 328/1991 Zb. o konkurze a vyrovnaní v znení neskorších predpisov si vyžiadala aj potrebu úprav v legislatíve spotrebných daní. Okrem týchto nevyhnutných úprav všetkých zákonov o spotrebných daniach došlo aj k ďalším zmenám a doplneniu zákona č. 229/1995 Z.z. o spotrebnej dani z liehu v znení neskorších zákonov a zákona č. 316/1993 Z.z. o spotrebnej dani z uhľovodíkových palív a mazív. Komentár k novelám zákonov o spotrebných daniach.