Vzory zmlúv a právnych podaní - Kováčiková, Eva
Vzory zmlúv a právnych podaní s ktorými sa podnikatelia - fyzické osoby i právnické osoby najčastejšie stretávajú vo svojej podnikateľskej praxi. Spoločenské, zakladateľské a združovacie zmluvy. Záväzkové vzťahy, podľa obchodného zákonníka a občianskeho zákonníka. Žaloby občianskoprávnych a obchodných vzťahov. Zmluvy a podania z pracovnoprávnych vzťahov.